A brit Kennel Club kutyafotós versenyének díjazott képeit hamarosan kiállítják a  Discover Dogs című rendezvényen Londonban. Aki most pont nem tud átugrani Londonba, az itt megnézheti a brit kutyafotós társadalom legjobb képeit.

Roger SjolstadKatt a képre a galériáért

A Kennel Club idén hat kategóriában hirdetett győztest, ezek: portré, az ember legjobb barátja, kutyák játék közben, munkakutyák, kölykök, és „szeretem a kutyát, mert...” – utóbbi kifejezetten a tizenhat éven aluli fiataloknak fenntartott kategória. A bírák idén is megválasztották a verseny legjobb képét, a díjat Roger Sjolstad norvég fotós vihette haza. A fotós, aki az ember legjobb barátja kategóriát is megnyerte, saját lányáról és dán dogjáról készített képet és azt állítja: nem tervezte a dolgot, egyszerűen elment a családjával kirándulni és fotózott.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr955581313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása