Egy tizenhárom éves amerikai diák ezúttal jogosan mondhatta, hogy a kutyája megette a leckéjét, miután Reggie nevű labradorja felfalta a csokiból készült vulkán makettet, amit ráadásul tűk tartottak össze.

labi.jpg

Újabb példa arra, hogy a kutyák mennyire tudják, mi a jó neki, igaz, nem is várható el egy kutyától, hogy ellenálljon egy nagy halom csokinak. A történet iróniája, hogy a Colorado államban élő Moody család második legfiatalabb tagja éppen biztonsági okoból nem használt ragasztót a csoki vulkán elkészítéséhez, nehogy ezzel véletlenül megmérgezze a kisöccsét. A tizenhárom éves diák ezért több mint ötven tűvel rögzített egymáshoz a csokidarabokat, ez azonban nem akadályozta meg Reggie nevű labradorját abban, hogy az egészet felfalja – írja a Daily Mail.

Ezzel duplán is életveszélynek tette ki magát, hiszen – amint azt már megírtuk – a csoki önmagában is halálos lehet a kutyák számára, nem beszélve arról, mi történik, ha a tűk fennakadnak az emésztőrendszerében. A gazdák gyors reakciója szerencsére megmentette a sárga labi életét, akiből kioperálták a csokit és a tűket is.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr795649510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása