Van pár kutya - Ozi is ilyen - aki nem szereti annyira a klasszikus jutalomfalatokat annyira, hogy azzal komolyan motiválni lehessen. Nekik jöhet jól a könnyen hordozható és adagolható Tubi dog tubusos májkrém,

A kutyák többsége imádja a májkrémet, nem véletlen, hogy a gyógyszereket is legtöbbször májkrémmel adjuk be. A gond az, hogy a májkrémeket vagy tömlőben forgalmazzák vagy más, lágy csomagolásban, amit ha egyszer kibontasz, legfeljebb egy hűtőtáskában gondosan elhelyezve tanácsos utaztatni. Ezt a problémát oldja meg a Tubi dog. Ez a paszta nem tartalmaz ízfokozókat, mesterséges tartósítószereket és színezékeket és gluténmentes.

Mint hogy emberi fogyasztásra is alkalmas húsból és májból készül, az illata nagyon csábító, szóval jó eséllyel olyasmira is rá lehet vele venni a kutyát, amit egy standar száraz jutifalatért nem szívesen vállalna be. Májas és lazacos verzióban is kapható, nálunk a májas vált be, ezzel szoktattam hozzá a kutyát a hátsó fertály szőrének levágásához, ti. az egyikünk előlről ezzel ettette a kutyát, a másik meg hátul nyírta a szőrt. Előfordult, hogy sétára is magunkkal vittük, mivel jól visszazárható, simán zsebre lehet tenni. Az ára húzós: több mint 600 forint egy tízdekás tubus, igaz, a pontos adagolásnak köszönhetően elég sokáig kitart, és felbontás után hűtve tárolva nem is romlik meg. 

Egyébként ugyanez a márka forgalmaz fasírtot is, de ez nem igazán vált be nálunk, a kutya nem imádta annyira, hogy behabzsolja a bele rejtett gyógyszerrel együtt, és jutalomként sem olyan praktikus, mint a tubusos változat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr707375568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása