Állandó ölelés egy  puha póló formájában  - ez a speciális kutyaruha lényege, amely a Daily Mailnek nyilatkozó szakértők szerint hatékonyan csökkenti a stresszt.

A pamut-polár anyagból készült mellények jótékony hatására csak nemrég figyeltek fel a kutyabarátok, az Equafleece valószínűleg nagy sikert arat majd a félős, a szabadban pánikoló kutyák körében. Tulajdonképpen egy puha, testhezálló trikóról van szó, ami a mellkastól a hasig fedi a kutyát és ezzel – állítják a készítők – a folyamatos ölelés érzetét kelti a kutyusokban, mivel elősegíti a testi kapcsolattal járó boldogságérzetért felelős oxitocin hormon termelődését.

polo.jpg

A lapnak nyilatkozó tulajdonosok elégedettek a termékkel: tapasztalatuk szerint a ruhácskát hordó kutyák nyugodtabbak és könnyebben kezelhetőek lettek.

Az ötlet kipróbálására egy kiselejtezett póló is alkalmas, amibe a kutya lábainak való lyukakat vágunk. Így nem kell pénzt költenünk olyasmire, ami talán nem is válik be, ráadásul ez a változat alkalmas lehet a nem fázós kutyáknak is, nem úgy, mint a gyári darab, amit nem szívesen adnék egy bundával jól ellátott kutyára.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr55531755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása