Sok állateledel boltban lehet kimérve szárazkaját vásárolni. Ez elvileg praktikus megoldás; nem kell tízkilókat cipelni, az árkülönbség az originál csomagokhoz képest általában elfogadható. 10 százalék körüli. A gond csak az, hogy ilyenkor elég könnyű becsapni a vásárlókat. A kereskedő vesz egy 12 vagy 20 kilós szárazeledel csomagot, kinyitja és megnézi, milyen formájú, színű krokettek vannak benne. Utána nincs más dolga, mint keresni, egy többé-kevésbé hasonló kinézetű, olcsóbb eledelt és belekeverni. Ha ügyesen csinálják, nagy az esélye, hogy csak akkor buknak le, amikor valaki rendel egy bontatlan csomagot, akkor tűnik csak fel, hogy a kimért táp nem homogén. 

kaja_1.jpg

Mi éppen ezért szoktunk le a kimért eledelek vásárlásáról, ezt ajánlom mindenkinek, aki megteheti, hogy teljes csomagokat vásároljon. Ha ez mégsem lehetséges, akkor érdemes előtte olyan portálokon ellenőrizni a kiválasztott eledelt, ahol képet is közölnek a tápról.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr636959155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása