A Gran Carno sok variációban kapható, csak friss húsból készül és bár ízfokozómentes, a kutya szívesen megeszi, nem okoz emésztési gondokat. Az egyik legjobb ár-érték arányú nedvestáp.

A hazai piacon a 800-900 forint közötti kilós árkategóriában elég nagy a szórás a nedvestápok között. Nagyon sok a túlárazott termék, de az összetevők gondos átböngészésével találhatunk olyan konzerveket, amik tényleg csúcsminőséget nyújtnak. Ilyen az Animonda Gran Carno sorozata, aminek mindegyik darabja tartósítószer-, ízfokozó- és szójamentes és - egész egyszerűen - friss húsból készül.

Ha átnézitek a lenti listát, látható, hogy a legtöbb konzerv kétféle húsból áll, de az "ínyencebb" verziókban (fűszeres, spenótos, stb.) is csak 6 százalék körüli a névben megjelölt, nem húsféle összetevő aránya. A húslé aránya mindegyik verzió esetében 31 százalék, vagyis egy elég nedves, kenőcsös pástétomról van szó, az illata kellemes, az állaga elég egyenletes.

A kutya körülbelül két éve kapja több-kevesebb kihagyással ezt a konzerv családot és eddig nem unta meg, semmilyen emésztési zűr sem jelentkezett. Mennyiségtől függően 720-900 forint közötti kilós áron rendelhető a neten.

 

Összetevők:
Multi-húskoktél: marha (38%, tüdő, hús, máj, vese, szív, tőgy), húslé (31%), csirke (18%, szív, hús, zúza, nyak), pulykaszívek 6%, vadhús (6%).
Marha & szív: marha (52%, hús, tüdő, máj, vese, tőgy), húslé (31%), szív (16%), kalcium-karbonát.
Marha & bárány: marha (53%, hús, szív, máj, vese, tőgy), húslé(31%), bárány (15%, tüdő, máj), kalcium-karbonát.
Marha: marha (68%, hús, szív, vese, tüdő, máj, tőgy), húslé (31%), kalcium-karbonát.
Marha & vad: marha (50%, tüdő, hús, szív, máj, vese), húslé (31%), vad (18%, hús, máj), kalcium-karbonát.
Pulyka & kacsa: marha (40%, tüdő, hús, máj, szív, vese, tőgy), húslé (31%), pulyka (14%, hús, szív, máj), kacsa (14%, szív, nyak).
Marha & csirke: marha (38%, tüdő, máj, hús, szív, vese, tőgy), húslé (31%), csirke (30%, hús, szív, máj), kalcium-karbonát.
Marha & pulyka: marha (38%, tüdő, hús, vese, szív, tőgy), húslé (31%), pulyka (30%, máj, szív, zúza, nyak).
Tőkehal & spenót: marha (45%, szív, tüdő, máj, hús, tőgy), húslé (31%), tőkehal (20%), spenót(4%), kalcium-karbonát.
Szarvas & alma: marha (47%, hús, tüdő, máj, tőgy, vese, szív), húslé (31%), szarvas (15%, hús), alma (6%), kalcium-karbonát.
Nyúl & fűszernövények: marha (40%, tüdő, hús, szív, máj, vese), húslé (31%), csirke (14%, hús, zúza, nyak), nyúl (13,5%), petrezselyem (0,5%).
Füstölt angolna & burgonya: marha(40%, tüdő, szív, máj, hús, tőgy), húslé (31%), füstölt angolna (22%), burgonya (6%), kalcium-karbonát.
Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin (200 NE/kg), jód (0,2 mg/kg), mangán (1,5 mg/kg), cink (10 mg/kg).

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr47373222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása