Ismét át kell vészelnünk egy tüzelést, ami sajnos eléggé megviseli szegénykét, ráadásul futkározni sem nagyon tudjuk vinni, mert mindenhol kutyákkal találkozunk. A dolog higiéniai részén viszont sokat segít a jól bevált tüzelőbugyi.

bugy.jpgA képen láthatjátok, hogy néz ki, szerintem nem ciki, a fekete bundában meg szinte teljesen eltűnik. De ami fontosabb: tényleg pontosan illeszkedik, állítható, úgy látom, egyáltalán nem akadályozza a kutyát a mozgásban és eddig elkerültünk vele minden balesetet. Eddig minden tüzelést ezzel csináltunk végig (a márkája Trixie, a mérete M), két darabot váltogatunk, hogy rendszeresen ki tudjuk mosni.

Az első alkalommal kiderült, hogy a hozzá kapható betét nem túl jó: nem elég nagy, nem túlzottan nedvszívó, és az a "zseb", amibe bele kell csúsztatni, elég hamar elszakadt, ennek a betétnek pedig nincs ragasztócsík a hátoldalán, úgyhogy nem is vettünk többet. A nagy nedvszívású, illatmentes tisztasági betét viszont tökéletesen bevált erre a célra, a legtöbb típus méretre is szépen passzol a bugyikába.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr767221841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása