Korábban beszámoltunk arról, hogy a világ egyik legtekintélyesebb kutyakiállításának szervezői úgy döntöttek, százharminc éves történetük során először megengedik, hogy keverék kutyák is részt vegyenek az eseményen. Itt az első video arról, hogy teljesítettek az agility versenyen.

A Westminster Kennel Club által  “all-American dogsnak” nevezett keverékek idén először jelenhettek meg a nagy presztízsű eseményen, igaz, egyelőre csak az agility versenyben próbálhatták ki magukat. A Telegraph beszámolója szerint az állatbarátok pozitív fejleménynek tekintik a döntést, de ennek ellenére tiltakozást szerveznek a héten tartandó kutyakiállításra, tiltakozva az ellen, hogy arra továbbra is csak fajtatiszta kutyák jelentkezhetnek.

A szombaton tartott agility versenyen több mint kétszáz kutya vett részt és  - micsoda meglepetés – egy Kelso nevű border collie bizonyult a legjobbnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr825807357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása