A kutyával közös jógázás az Egyesült Államokból indult és a BBC tudósítása szerint mostanra a britek is egyre nagyobb számban választják ezt a speciális edzésmódot.

A kutyás jóga, vagy doga lényege, hogy az edzés idején is együtt lehessünk a kedvencünkkel. Mahny Djahanguiri jógaoktató a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy a speciális edzés egyre népszerűbb a szigetországban is.  Persze, a kutyák nem igazán vesznek részt az edzésben, egyszerűen csak jelen vannak és bizonyos pózoknál rátelepszenek a gazdáikra.

Katt a képre a videóért

doga.jpg

A kutyás érdekvédő szervezet, a Dogs Trust illetékese figyelmeztet, hogy a dogát csak körültekintéssel, szakértő felügyelete mellett szabad gyakorolni. Más kérdés, hogy egy ilyen új módszernél kit lehet szakértőnek tekinteni. Mindenesetre úgy tűnik, a résztvevők élvezik a dolgot.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr35531135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása