Sétálni szeretünk legjobban a kutyánkkal, de nem sokkal marad el a kedvenc tevékenységeink listájában a közös tévénézés a fotelben - derül ki az amerikai Whole Dog Journal szaklap több mint kétezer olvasó véleményén alapuló szavazásából.

seta.jpg

Az amerikai kutyás magazin online szavazásán eddig csaknem 900-an válaszoltak úgy, hogy leginkább hosszú sétákkal szeretik tölteni az időt, ha együtt vannak a kutyájukkal. A sétáltatás 42 százalékkal vezet, de 30 százalékot ért el a második legjobb dolog is: a közös tévézés összebújva a fotelben. A válaszadók 18 százaléka, csaknem 400 amerikai kutyatulajdonos választja a kutya kedvenc játékát a közös időtöltésre. Ugyanakkor a futtatók nem túl népszerűek a tengerentúli gazdák körében: mindössze 7 százalék, azaz 139 fő viszi legszívesebben ide a kedvencét.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr795528455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása