A közelmúltban befejeződött a Nehru-part átadása, újjáépült a játszótér, elkészült a deszkás park a Petőfi híd alatt, helyükre kerültek az ülőkék a parton. A kutyákat viszont kitiltották, a híd és a HÉV megálló közötti sávban alakították ki "Budapest egyik legnagyobb, közel 1000 négyzetméteres kutyafuttatóját". Így néz ki.

Aki szeretné megcsodálni a megújult Nehru partot (ez a Bálna és a Petőfi híd közötti terület), annak ajánlom a budapest.24.hu összefoglalóját sok szép képpel. Miután kiörömködtem magam azon, hogy a rehabilitáció átgondoltnak és ötletesnek tűnt, konstatáltam, hogy a kutyasétáltatást tiltó táblák "kerültek kihelyezésre" a területen, ami eddig a környékbeli kutyások egyik kedvenc helye volt. Itt ugyanis van fű, árnyék, és viszonylag nagy tér. 

"A Petőfi híd és a HÉV-megálló közé eső területen épül meg a főváros egyik legnagyobb, közel 1000 négyzetméter alapterületű, két részből álló (kis- és nagytestű kutyák szétválasztását szolgáló) kutyafuttatója." - írta a ferencvaros.hu korábban. Odasétáltam, és megnéztem:

cam03816.jpg

Ez bizonyára a kis- és nagytestű kutyák szétválasztását szolgáló kapu.

cam03821.jpg

Látkép a hídtól távolabb eső oldalról. 

cam03817.jpg

Kutya- és emberbarát talajrendezés.

szemetes.jpg

Kutyákra optimalizált szemetes - ne mondjátok, hogy nem törődnek veletek.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511707301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása