Nemrég írtam a tisztán növényi alapú tápokról, hozzátéve, hogy megrendeltem egy ilyen szárazeledelt. Jelentem, eddig remekül teljesít a zöldséges krokett, Ozi nagyon szívesen eszi és az emésztésének is jót tesz.

Az ugyan még nem derült ki, hogy csökkenti-e a fűevési vágyat a táp etetése, ahogy ígérik, de az biztos, hogy a kutya nagyon szívesen eszi ezt a speciális krokettet. Az egy kilós adagot simítózáras csomagolásban értékesíti a cég . Külsőre hagyományos száraztápra emlékeztet a Rinti Green Mix lucernás száraztápja, kibontás után megcsap minket a finom friss szénaillat. Egy tíz kilós kutyának körülbelül 50 grammnyi krokettet ajánl a cég 400 gramm konzerv eledelhez, vagyis kiegészítő eleségként érdemes adni.

A csomagoláson az egyetlen antipatikus vonás, hogy nem pontosítják a különböző összetevők mennyiségeit, az viszont kiderül, hogy a tápot A, D3, E vitaminnal, cinkkel, szelénnel és jóddal dúsítják. Ha teljesértékű eledelnek szánt nedvestáppal keverjük a krokettet, nem árt figyelni, nehogy túladagoljunk valamit.

Sajnos ezt a táp egyáltalán nem olcsó, igaz, még nem vetettem össze minden beszerzési lehetőséget, de a kilónkénti ezer forint feletti ár egyértelműen a prémium kategóriába sorolja ezt a mixet.

A kutya csak pár másodpercig szagolgatta kínáláskor, aztán gyorsan elvitte a helyére és hamarosan szárazon elropogtatta, amiből arra következtetek, hogy valóban eltalálták az ízhatást a zöldségkedvelő kutyák számára.Később vacsorára is evett belőle konzervvel keverve, méghozzá nagy örömel.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr355872541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása