Az amerikai etológusok szervezetének tagjai Decoding Your Dog címen jelentették meg új könyvüket, amely a mindennapi életben használható módon ad a kutya viselkedésének értelmézésével kapcsolatos útmutatást.

Eddig is megjelent számtalan könyv a kutyák viselkedésének értelmezéséről, de hitelességben valószínűleg egyik sem közelíti meg a Decoding Your Dog című munkát. Az American College of Veterinary Behaviorists egy állatorvosokból álló szakmai szervezet, amelynek tagjai a kutyák viselkedésének kutatására specializálódtak.

A szakértők közösen állították össze a tizennégy fejezetből álló könyvet, amelyet Debra Horwitz, John Ciribassi, és  Steve Dale rendezett sajtó alá.

Minden fejezet egy rövid témaleírással indít, ezután következik a kérdés-válasz struktúrát követő magyarázat, majd az elmondottak összefoglalása. Az olvasó tájékozódhat többek között az agresszió kezeléséről, a szobatisztaságra szoktatásról, a gyerekekkel való kapcsolatról és más, a gazdák szempontjából hasznos témákról.

A neves kutyás szerző, Ranny Green elismeréssel írt a könyvről, hansúlyozva, hogy tökéletes támaszt nyújthat a kutya viselkedésének értelmezésében bizonytalan gazdáknak és egyszerűen bemutatja, mik a kutyák alapvető igényei. A kötet az Ebayről körülbelől 7 ezer forintért rendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr45756186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása