Nem nálam :) , hanem a Dogsurf oldalán. ahol hamarosan megkezdődhet a kutyaszitterek és kutyasétáltatók közvetítése azokhoz a gazdákhoz, akik megbízható segítséget keresnek a kutyatartáshoz. A jelentkezéshez egy részletes adatlapot kell kitölteni arról, ki vagy, milyen kutyás tapasztalatod van, és miért regisztráltál.

A Dogsurf.hu oldal egy ideje végzi már a szolgáltatás bevezetéséhez szükséges előkészületeket, blogot írnak, frissítik a Facebook profilt, stb. Most pedig elkezdődött a regisztráció is azok számára, akik szívesen vállalnának kutyaszitterkedést vagy sétáltatást. A jelentkezést követően részletesen kikérdeznek arról, ki vagy, miért regisztráltál, milyen tapasztalatod van, stb., majd visszajeleznek, hogy megfelelsz-e. A cég érdekelt abban, hogy okosan döntsön, hiszen kijelentik, hogy garanciát vállalnak az általuk közvetített szitterekre. A jelentkező meghatározza, mit vállal, és mennyiért. Ha ez megvan, indulhat a kutyázás.

Hogy a dolog mellék- vagy netán főkereseti tevékenységként működik-e, arról egyelőre nem tudnék nyilatkozni, az biztos, hogy a kezdeményezés megvalósítása nagyon profinak tűnik, gyanítom, hogy legalább egy, de inkább több marketinghez és kommunikációhoz értő személy is benne van a csapatban. :) Nézzétek csak ezt a részletet az oldalról...

dogsurf.png

Én egyébként a "miért jelentkeztél" kérdésre adható válaszlehetőségek közé felvenném az "így szeretnék kutyabarát emberekkel megismerkedni" verziót is, mert szerintem a szitterkedés, és sétáltatás jó módszer erre. 

Szólj hozzá!

Címkék: séta

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr828179876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása