Beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek 2015. szeptember 23-tól - közölte a pláza. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Hogy pontosan hány üzletbe vihetjük majd be a kutyákat, az egyelőre nem derült ki, az viszont biztos, hogy a bevásárlóközpont tovább folytatja együttműködését a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával (Illatos út) és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal, így a látogatók örökbe tudnak fogadni gazdátlan kutyákat, macskákat, nyulakat a plázában elérhető érintőképernyős terminálok segítségével.

kuty_4.jpg

Ami szerintem ennél is fontosabb, hogy az Allee együttműködik a segítőkutyákat kiképző szervezetekkel és biztosítja számukra a valós körülmények közötti kiképzési és vizsga feladatok feltételeit. Remélhetőleg nem csak a profi segítőkutyák, de mi is gyakorolhatunk a plázában, ezen belül a legfontosabb a mozgólépcsők használatának begyakorlása, amire egyébként csak a forgalmas és nem túl kutyabarát tömegközlekedési megállókban lenne lehetőségünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr967820562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.09.27. 11:07:07

Az Allee dicséretére legyen mondva, hogy eddig is beengedték a kutyákat. Néha szóltak, hogy ölben legyen, de sose küldtek ki kutyával. Sajnos Magyarországon még a szutykos, 24 órában kertbe kicsapott kutyából sok van, így nehéz elmagyarázni a kutyásoknak, hogy a kutyákat tiltó tábla az ilyenek miatt (is) van. Mert azt nem lehet mondani, hogy szabad kutyával bejönni, csak ne a láncravert Burkus kutyát akarják behozni.
süti beállítások módosítása