Néha nem árt tudni, hogy hol van kutyafuttató a környéken, ha vendégségbe megyünk, költözést tervezünk, stb. Ezen a linken megyénként, illetve Budapesten kerületenként kereshettek rá a futtatókra, sokszor képet és rövid leírást is találtok. Előnye, hogy országos, komoly hátránya viszont, hogy nem frissül elég gyakran, Józsefvárosban például most már jóval több futi van, mint ezen a listán.

futihosszu.jpg

Budapesten az egyik legrészletesebb, térképes futi adatbázis ez, de például ezen sem a szerepel a Fiumei út-Doboz utca által határolt terület, az úgy nevezett FiDo, annak ellenére, hogy a parkosított rész mindkét oldalán van egy-egy kutyafuttató. Frissességben nagyjából ugyanitt tart ez a csak szöveges lista is,

Ha hosszabb távban gondolkoztok, akkor szerintem a fenti linkek mellett érdemes az adott település/kerület weboldalát is megnézni, mert a közelmúltban épített futikról jó eséllyel beszámol az önkormányzat, sőt, talán listát is közzétesznek a jelenleg működő futikról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr447604946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.07.07. 22:29:30

Sajnos már a strandok tekintetében is elbuktak. Rossz infóik vannak.
süti beállítások módosítása