Az Aegon Direkt a Rex Alapítvánnyal közösen nyereményjátékot indított kutyatulajdonosok számára. A játék keretében harmincezer forint értékű kutyás ajándékcsomagot sorsol ki a cég, illetve kedvezményt ajánl a kutyabiztosítás megkötésére.

Aki az ajándékra pályázik, annak elég egy díjszámítási kérdőívet kitöltenie az Aegon Direkt weboldalán, de innen továbbléphettek a biztosítás megkötésére is.

Pár szó a kondíciókról: hat hónapnál idősebb, hét évnél fiatalabb kutyák biztosíthatóak, a minimális költség napi 11 forint. Az Aegon semmilyen fajtát nem zár ki a biztosítottak köréből és lehetővé teszi az állatorvosválasztást. A biztosítás online köthető és fizethető, a különböző csomagok között találunk balesetre, betegségre, illetve felelősségbiztosítási eseményekre vonatkozó fedezeti kategóriákat.

A nyereményt február 10-én sorsolják ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr615799749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása