A WebMD kisállat-egészségügyi aloldala összeállított egy kérdőívet a kutyák egészségi állapotáról. A teszt kitöltése után a szoftver a szerinte hasznos tanácsokat listázza a látogatóknak.

A WebMD az egyik legmegbízhatóbb egészségügyi portál nem csak az emberek, hanem a kedvencek számára is. Kitöltöttem a kisállat-egészségügyi felmérésüket, hogy lássam, mennyire hasznos ez a teszt, és elégedett vagyok az eredményekkel. A szoftver számtalan kérdést tesz fel a kutya koráról, szokásairól, egészségi problémáiról, majd a pár perces felmérés végén személyre szabott tanácsokat mutat a kutyatulajdonosnak.

A portál javára írható, hogy a gazda motivációjára is rákérdez, nem csak a cselekedeteire, vagyis ha valaki azt válaszolja, hogy nem ivartalanította az állatot, azt is megkérdezi, hogy miért. A teszt befejezéseként az erre adott válasznak megfelelően alakítja a tanácsok listáját, így más magyarázatot kap, aki saját bevallása szerint félti a kutyát az operációtól és mást, aki például túl fiatalnak tartja a kedvencét az ivartalanításhoz.

Próbáljátok ki itt

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr75779497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása