Enyhén szóval nem új a videó, de akkor is felteszem, mert annyire ide való, ahogy a kis beagle gondos terepfelmérés után megalkotja a nagy tervet arra, hogyan lopja ki a maradék csirke nuggetet a sütőből.

A Lucy nevű beagle csínytevéseiről készült videó eddig több mint három millió YouTube kattintást hozott, ezért itt az ideje, hogy a blogon is képviselje magát, mint az egyik legkreatívabban rosszalkodó kutya. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a gazdája távolról sem próbálja leszoktatni a konyhapulton való járkálásról és az étellopásról, szóval kicsit bunda jellege van a videónak, de akkor is poén.

Hozzáteszem rögtön, hogy akadnak egyszerű módszerek a pulton mászkálás megakadályozására akkor is, ha valaki nem akarja kizárni a kutyát a konyhából. Ha a gazda ilyen jól bekamerázta a helyiséget, akkor le is tudja fülelni az állatot és a kritikus pillanatban ijesztő zajt csaphat, amit a kutya a pultra mászással asszociál. 

1 komment

Címkék: video

A bejegyzés trackback címe:

https://neveljunkkutyat.blog.hu/api/trackback/id/tr845759739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2014.03.31. 23:18:58

zseniális, itt látszik, hogy egyes állatok iszonyúan intelligensek és nem csak betanított-kondicionált dolgokat tudnak. Ezt SENKI sem tanította a kis kópénak, csak látta, hogy hogyan műküdik a sütő, meg kilogikázta hogy a széket lehet sámlinak használni, és simán ki is zabált mindent a sütőből.

Persze, ha a gazdi hosszasan betanítgatta erre, akkor csalás, de én simán elhiszem - mi a labradorunkat sosem tanítottuk meg ajtót nyitni, de ő magától megtanulta, és igen profin használta a kilincseket.
süti beállítások módosítása